Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς!

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει ως στόχο να σας ενημερώσει σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς όταν επισκέπτεστε τον παρόντα ιστότοπο, τον τρόπο με τον οποίο αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγχετε τη χρήση και τη γνωστοποίηση των πληροφοριών που σας αφορούν καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των πληροφοριών αυτών. H παρούσα Πολιτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης, οι οποίοι ενσωματώνονται δι’ αναφοράς. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) My Target Online Marketplace, το οποίο εδρεύει στην ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37 ΤΚ: 54626 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (εφ’ εξής «My Target Online Marketplace») ως υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ενημερώνει εσάς ως πρόσωπο το οποίο τα εκάστοτε προσωπικά δεδομένα αφορούν (εφ’ εξής το «Υποκείμενο») το οποίο επισκέπτεται/χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα www.targetpro.store (εφ’ εξής «Ιστότοπος») ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από την ισχύουσα εθνική και ενωσιακή νομοθεσία που ισχύει για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς (εφ’ εξής το «Εφαρμοστέο Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», συμπεριλαμβανομένου του Ν. 4624/2019 (εφεξής ο «Νόμος») και του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου που ψηφίστηκε την 27η Απριλίου 2016 και τέθηκε σε εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018 (εφεξής ο «GDPR»), καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 

Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται το My Target Online Marketplace.

Το My Target Online Marketplace διασφαλίζει τη θεμιτή και νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που ταυτοποιούν άμεσα ή έμμεσα το Υποκείμενο ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), κλπ. Τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται είναι τα απολύτως απαραίτητα για την υλοποίηση της αιτούμενης από το Υποκείμενο ενέργειας. 
Το Υποκείμενο εξασφαλίζει ότι τα παρεχόμενα προσωπικά δεδομένα είναι ορθά και ακριβή και δεσμεύεται να ειδοποιεί το My Target Online Marketplace για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση σε αυτά. Οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί στο My Target Online Marketplace ή σε οποιονδήποτε τρίτο μέσω κοινοποίησης λανθασμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στη φόρμα επικοινωνίας είναι αποκλειστική ευθύνη του Υποκειμένου. 

Χρήση του ιστότοπου από ανήλικους.

Σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 8 παρ. 1 εδ. α) του Κανονισμού σε συνδυασμό με το άρθρο 21 του Νόμου, ανήλικοι κάτω των δεκαπέντε (15) ετών απαγορεύεται να μας γνωστοποιούν μέσω του Ιστότοπου προσωπικά τους δεδομένα, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της/του κηδεμόνα τους. Ζητάμε από τα πρόσωπα αυτά να μην υποβάλουν πληροφορίες σε μας. 

Σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων.

Το My Target Online Marketplace ή/και οι εκτελούντες την επεξεργασία, ενεργώντας κατ’ εντολή και για λογαριασμό του συλλέγουν, επεξεργάζονται και χρησιμοποιούν προσωπικά δεδομένα του Υποκειμένου, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις και την παρούσα ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα. Σκοπός της συλλογής και της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων είναι η επικοινωνία του My Target Online Marketplace με το Υποκείμενο για την εξυπηρέτηση του αιτήματος που έχει αποστείλει μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που περιλαμβάνονται στην ενότητα «Επικοινωνία». Περαιτέρω, σκοπό αποτελεί η καλύτερη δυνατή διεκπεραίωση των συναλλαγών του e-shop του My Target Online Marketplace, δηλαδή η ολοκλήρωση της παραγγελίας, η πληρωμή των προϊόντων και η αποστολή τους στους πελάτες- Υποκείμενα. Τέλος, κατόπιν της παροχής συγκατάθεσης, σκοπό συνιστά η ενημέρωσή του Υποκειμένου σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του My Target Online Marketplace και τα προϊόντα του e-shop μέσω τηλεφωνικής-ηλεκτρονικής προωθητικής επικοινωνίας (π.χ. μέσω newsletter).Το My Target Online Marketplace συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς και μόνο στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των σκοπών αυτών. Τα δεδομένα αυτά είναι κάθε φορά συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται εν όψει των ανωτέρω σκοπών, είναι δε ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση. 

Συγκεκριμένα, αυτός ο Ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους: 

        Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπου 

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον Ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον Ιστότοπο. Παρόλο που η Google Analytics καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σύστημα του Υποκειμένου, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν κάνει το Υποκείμενο προσωπικά γνωστό σε εμάς. 

        Σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 

Σε περίπτωση που το Υποκείμενο επιλέξει να επικοινωνήσει μαζί μας χρησιμοποιώντας κάποιο σύνδεσμο ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχει δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον Ιστότοπο χωρίς την συγκατάθεση του, ούτε θα μεταβιβαστεί ή υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Αντίθετα, τα δεδομένα που θα μας σταλούν, προστατεύονται από το πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (Transport Layer Security), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές. 

        Αθροιστικά δεδομένα 

Συγκεντρώνουμε επίσης πληροφορίες με αυτόματο τρόπο, για λόγους διαχείρισης συστήματος και για λόγους στατιστικούς, με σκοπό να αξιολογήσουμε τις προτιμήσεις των χρηστών και να βελτιώσουμε το δικτυακό μας τόπο. 

        Τύπος Βrowser: Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις browser που χρησιμοποιούν οι χρήστες μας, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης. Αυτό μας βοηθάει να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο στις ανάγκες των χρηστών μας.

        Λειτουργικό Σύστημα: Συγκεντρώνουμε πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιούν οι χρήστες μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο στους περισσότερους χρήστες.

        Internet Protocol Addresses (IP): Το Πρότυπο του Internet (ΙΡ) είναι ένας αριθμός ο οποίος αποδίδεται αυτόματα στον υπολογιστή σας κατά την πλοήγησή σας στο Διαδίκτυο. Οι υπολογιστές που σας παραδίδουν τις ιστοσελίδες μας, αναγνωρίζουν αυτόματα το δικό σας υπολογιστή από το δικό του Πρότυπο Internet.

 Χρόνος τήρησης των δεδομένων 

Τα εν λόγω δεδομένα διατηρούνται μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής και επεξεργασίας τους, και διαγράφονται με ασφαλή τρόπο μετά το πέρας αυτής, εκτός εάν προβλέπεται η συνέχιση της τήρησής τους από την κείμενη νομοθεσία. 

Ασφάλεια των δεδομένων.

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από το My Target Online Marketplace διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Το My Target Online Marketplace λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. 

Παραβιάσεις δεδομένων.

Δεσμευόμαστε ότι σε περίπτωση παραβίασης της βάσης δεδομένων αυτού του Ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων θα ενημερώσουμε τα υποκείμενα καθώς και την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εντός 72 ωρών από την παραβίαση. 

Αποδέκτες των δεδομένων.

Αποδέκτης των προσωπικών σας δεδομένων είναι το ίδιο το My Target Online Marketplace καθώς και οι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό του My Target Online Marketplace

Το My Target Online Marketplace εγγυάται ότι δεν θα προβεί σε διαβίβαση, κοινοποίηση ή διάθεση των προσωπικών δεδομένων του Υποκειμένου σε τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό ή χρήση. Ωστόσο, διατηρεί το δικαίωμα να κοινοποιήσει πληροφορίες που αφορούν στο Υποκείμενο, εάν η νομοθεσία εισάγει αντίστοιχη σχετική υποχρέωση ή εάν η κοινοποίηση αυτή απαιτείται από δικαστική απόφαση, εισαγγελική διαταγή ή παραγγελία ή απόφαση άλλου προσώπου ή διοικητικού οργάνου με εκ του νόμου αρμοδιότητα να υποχρεώσει την αποκάλυψη τέτοιων πληροφοριών. 

Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό του My Target Online Marketplace.

Το My Target Online Marketplace χρησιμοποιεί τρίτους παρόχους υπηρεσιών (λ.χ. παρόχους web hosting, μεταφορικές εταιρίες, νομικούς συμβούλους και λογιστές) για να διαχειρίζονται μία ή περισσότερες πτυχές των δραστηριοτήτων του, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας προσωπικών πληροφοριών. Όταν κάνουμε χρήση μια εξωτερικής εταιρίας ή συνεργάτη, χρησιμοποιούμε συμβατικές δεσμεύσεις και άλλα κατάλληλα μέσα για να εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα του Υποκειμένου χρησιμοποιούνται με τρόπο που να συνάδει με την ισχύουσα νομοθεσία και την παρούσα Πολιτική. 

Χρήση Cookies.

Το My Target Online Marketplace χρησιμοποιεί cookies, ώστε να αναλύσει την συμπεριφορά των επισκεπτών, να διαχειριστεί τον Ιστότοπο, να παρακολουθήσει τις προτιμήσεις του χρήστη και να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον χρήστη. Αυτό γίνεται, προκειμένου να προσωποποιήσει την εμπειρία του κάθε Υποκειμένου. Χρησιμοποιούμε cookies στον Ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του κάθε Υποκειμένου. Με τον τρόπο αυτό, ο Ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές και τις προτιμήσεις του Υποκειμένου (όπως προτιμήσεις απεικόνισης, γλώσσα κλπ.) για ένα χρονικό διάστημα, και έτσι δεν χρειάζεται το Υποκείμενο να εισάγει τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεται τον ιστότοπο ή φυλλομετρά τις σελίδες του. 

Για αναλυτικότερες πληροφορίες για τα cookies που συλλέγουμε, δείτε την Πολιτική Cookies. 

Σύνδεση με δικτυακούς τόπους τρίτων.

Οποιαδήποτε διασύνδεση του Ιστότοπου μέσω ειδικών υπερσυνδέσμων (links, hyperlinks, banners) με οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο τρίτων μερών δεν συνεπάγεται την εκ μέρους του My Target Online Marketplace ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης για την πολιτική που ακολουθείται στο διαδικτυακό αυτό τόπο σχετικά με την προστασία και διαχείριση των προσωπικών δεδομένων. Το Υποκείμενο θα πρέπει να φροντίζει το ίδιο να ενημερώνεται για την προστασία και διαχείριση των δεδομένων του από τους ανωτέρω δικτυακούς τόπους. 

Δικαιώματα Πρόσβασης, Διόρθωσης και  Διαγραφής.

Το Υποκείμενο έχει δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»). Τα ως άνω δικαιώματα μπορούν να ασκηθούν μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση info@targetpro.gr από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας υποβλήθηκε το αρχικό email, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του Υποκειμένου. 

Εναλλακτικά το Υποκείμενο μπορεί να απευθύνεται στις εγκαταστάσεις του φυσικού καταστήματος του My Target Online Marketplace, επί της οδού ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37 ΤΚ: 54626 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και συγκεκριμένα στη ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ TARGET PRO και στο τηλέφωνο 2311 823 086. Κατά τη διαδικασία αυτή το My Target Online Marketplace μπορεί να ζητήσει στο Υποκείμενο να επαληθεύσει την ταυτότητά του προτού μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημά του. 

Επικοινωνία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Στην περίπτωση που το Υποκείμενο θεωρεί ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών του δεδομένων, μπορεί να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στα κάτωθι στοιχεία: 

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλέφωνο 210 6475628

E-mail : contact@dpa.gr. 

Επειδή η παρούσα ενημέρωση και οι εμπεριεχόμενοι σε αυτή όροι προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να τροποποιηθούν, το Υποκείμενο πρέπει τακτικά να ενημερώνεται για το περιεχόμενο της παρούσας και να ελέγχει για τυχόν αλλαγές. 

Τελευταία ενημέρωση: 08.11.2021